SMS API

Förbättra er kommunikation och effektivisera er verksamhet med vårt kraftfulla SMS API

HelloSMS API erbjuder en smidig, snabb och kostnadseffektiv lösning för att skicka SMS direkt från era system. Med bara några enkla kodrader kan ni anpassa och schemalägga meddelanden för både enskilda mottagare och grupper. Utöver API får ni fullständig tillgång till vår webbtjänst. Allt detta är tillgängligt från endast 35 öre per SMS.

Nyfiken på vårt API och våra andra SMS-tjänster? Skapa ett kostnadsfritt testkonto redan idag för att utforska dem!

Du hittar dokumentationen för API:t här.

SMS API

Integrera och skicka SMS från era egna system

Med HelloSMS API för SMS kan era utvecklare enkelt skapa en integration mellan era egna system och HelloSMS. När man skickar SMS via API finns det tillgång till alla funktioner som finns i vårt webbgränssnitt.

Exempelvis kan ni skicka fördröjda SMS, ange en egen avsändare och förkorta länkar automatiskt när ni använder vårt API för att skicka era SMS.

Få callbacks med statusuppdateringar

När SMS som skickas via vårt SMS-API levereras till mottagaren så kan man få en callback med status. Samma sak gäller om ett SMS som skickas genom API:t inte kan levereras, t.ex. om mottagarens abonnemang har upphört.

Callbacks skickas till en URL som ni bestämmer och gör det möjligt att följa upp status på skickade SMS direkt i ert eget system.

Läs mer om vårt API i vår dokumentation

HelloSMS API-dokumentation

Ni får full tillgång till vår webbtjänstplattform

Som medlem i vår kundfamilj får ni tillgång till vår kundportal. Här kan ni skräddarsy era SMS efter era önskemål och få detaljerad statistik samt annan viktig information om era utskick. Allt är utformat för att ge er en så personlig och effektiv upplevelse som möjligt.

Ingen installation behövs

HelloSMS fungerar direkt i er webbläsare och e-postprogram utan behov av installation.

Flexibla konton utan bindningstid

Betala per månad och avsluta när ni vill, helt utan extra kostnader.

Skicka SMS med HelloSMS

Prova redan idag och få tillgång till 20 test-SMS

Skapa gratis testkonto på några sekunder

Kundrecensioner

Har provat många olika varianter av sms utskick, men inget har varit nära HelloSMS i både pris och support. Otroligt smidigt och aldrig några störningar. Rekommenderas varmt!

Har under många år använt mig av HelloSMS för att skicka ut kortare nyhetsflashar och erbjudande på uppdrag av byråns kunder. Har alltid gett extremt många klick på bifogade länkar.

Ett otroligt lättanvänt och smidigt verktyg för att sända sms via dator. Att ta emot inkommande sms i eposten. För gruppsändningar mm. Därtill en otroligt servicevillig support. Rekommenderas!

Några av våra nöjda kunder

Bythjul
Bokio