Kundklubbar

Ett enkelt sätt att öka försäljningen, bygga varumärkeslojalitet och behålla dina trognaste kunder är med hjälp av kundklubbar.

Samla in nummer

Genom att samla in dina trognaste kunder eller besökares nummer så skapar du enkelt en kundbas att bygga vidare på för att skapa din kundklubb. Givetvis så kan denna möjlighet även användas till annat än nå möjliga köpare av en produkt. Exempelvis som nyhetstjänst, för idrottssupportrar, och annat.

Nå ut till klubben

Alla som går med i kundklubben kan sedan nås på samma enkla vis som för andra utskick. Passa på och erbjuda de lojala kunderna något lockande. Bra priser, inbjudan till ett event, eller varför inte ett middagstips?

Resultat

Vänta och se om dina kundklubbar ger några resultat. Testa dig fram genom att ändra erbjudanden eller hur ofta du gör dina utskick. Med hjälp av vår statistik följer du enkelt hur bra dina utskick funkar.

En skylt i kassan räcker

Skapa snabbt och enkelt en kundklubb! Sätt upp en snygg skylt i kassan som ber kunden SMS:a t ex "lunch" till ett 5-siffrigt kortnummer och så läggs de automatisk till i kundklubben.
När du väl har byggt upp din kunddatabas kommer försäljningen att öka dramatiskt - garanterat.

SKAPA GRATIS TESTKONTO

KUNDKLUBBAR FUNGERAR

Lyckade kundklubbar innebär lyckade affärer och långsiktiga kundrelationer.