RCS och RCS Business Messaging

Vi utvecklar just nu ett helt nytt verktyg för att möjliggöra RCS Business Messaging för ditt företag.

Snart kommer RCS (Rich Communication Services) till i princip alla användare i Sverige, när Apple lägger till stöd för det på sina mobiler.

Med RCS kan du skicka bilder, videos, kartlänkar och mycket mer. Dessutom kan du skicka nästan hur långa meddelanden som helst. Du kan även svara automatiskt och interaktivt på meddelanden, få läskvitton och tillgång till detaljerad statistik.

Är ni redo att komma igång? Skicka ett mail till support@hellosms.se och anmäl ditt intresse för vårt RCS-verktyg, så ser vi till att du hamnar först i kön!

RCS Business Messaging i Sverige

Vad är RCS och RCS Business Messaging?

Rich Communication Services (RCS) är nästa generations mobila meddelanden. RCS ger förbättrade möjligheter jämfört med de gamla SMS- och MMS-teknikerna, och förvandlar mobilkommunikation till en engagerande upplevelse genom att erbjuda funktioner som liknar moderna meddelandeappar.

RCS Business Messaging är företagsversionen av RCS, där företag kan skicka meddelanden till sina kunder med sina egna färger och logotyper, och med möjlighet att skicka bilder, videos, kartlänkar och mycket mer.

RCS-marknadsföring

Med RCS får du flera fördelar jämfört med vanliga SMS. Dina meddelanden visas direkt med ditt företagsnamn och dina egna färger. Möjlighet finns att inte bara skicka bilder, utan hela bildspel eller till och med videos. Du kan även skapa interaktiva meddelanden, där mottagaren exempelvis kan få en rabattkod genom att klicka på en knapp.

RCS ger bättre engagemang än vanliga SMS, och med stora möjligheter till uppföljning och statistik. Att göra RCS-utskick till sina kunder kommer att bli en viktig del av många företags marknadsföring framöver.

När kommer RCS till Sverige?

RCS (Rich Communication Services) finns redan i Sverige, men under hösten 2024 kommer det med största sannolikhet att bli betydligt mer utbrett, då Apple släpper stöd för RCS på sina mobiler.

Hur har HelloSMS stöd för RCS?

HelloSMS kommer att få ett visst integrerat stöd för RCS. Men framförallt släpper vi en helt ny tjänst (självklart till extra bra pris för våra befintliga kunder som vill byta) som kommer finnas tillgängligt på https://HelloRCS.com

Prova HelloSMS idag

HelloSMS kostar från 49 kr per månad. Vi har konton för alla behov, och du kan komma igång på bara några minuter. Testa vår SMS-tjänst idag!


Se alla våra konton och kom igång med ett gratis testkonto →

Gör som hundratals andra företag!

Kom igång för bara 49 kr per månad